Moderator


Ne-am  născut şi locuim în or.Străşeni. Suntem fericiţi pentru că într-o bună zi Dumnezeu ne-a arătat cît de mult ne iubeşte şi  vrem ca toată viaţa noastră să o dedicăm Lui.  De aceea căutăm să  le spunem altora despre dragostea lui Dumnezeu pentru omenire, făcînd ucenici ai Domnului Isus Hristos prin lucrarea cu tinerii( prin taeKwon-do ).  Am creat acest blog ca să prezentăm realitatea din perspectiva Cuvîntului lui Dumnezeu.  Vrem ca el să fie util celui ce-l citeşte, să-i dea lumină în ceea ce nu cunoaşte şi încredere în ceea ce cunoaşte. Vă mulţumim că sunteţi cu noi !!!

26 responses to “Moderator

  1. muţumesc pentru că sunteţi un exemplu minunat .
    Domnul să vă binecuvinteze .

  2. Salut Ghenadii

    Sunt lilian din calarasi. Acum locuiesc in Romania. Asa s-a intamplat ca am plecat la Bucuresti pentru facultate si am ramas definitiv aici. Domnul a facut in asa fel ca si eu sa ma intorc la Credinta prin acest grup de TKD. Si acum imi adtuc aminte de prima mea Biblie pe care am primit-o de la Cheptene. Am urmarit activitatea voastra pe site si m-am bucurat tare mult. Am dorit sa vin la capionatul de TKD dar … nu am reausit. Mi-ar face placere sa te cunosc.
    Daca citest acest mesaj trimite-miun e-mail ca sa pot lua direct legatura cu tine. Daca se poate si tel e OK
    liliansineli@yahoo.com acesta e emailul meu
    multe binecuvantari

    lilian

  3. Salut , Lilian .
    Mă bucur de acest mesaj al tău şi pentru că L-ai cunoscut pe Dumnezeu aşa cum L-am cunoscut şi eu şi tinerii de la mine din club! Ion Cheptene este un învăţător deosebit şi lui şi lui Vasile Filat îi datorăm faptul că-L cunoaştem pe Dumnezue ca şi Mîntuitor al nostru.
    Binecuvîntări !!!

  4. nu mai stiam e-mailul vostru … asa ca am incercat sa scriu pe blogul tau

    Ce mai fceti?

    Rugati-va pentru noi. Trecem printr-un moment greu … chiar la nivel de decizie.

    Poti sa-mi trimiti niste poze de care ziceai… de la tabara.

    Domnul cu voi

    lilian

  5. Ok. Ti le trimitem prin email

  6. Pingback: Alte recomadari de carte de la cititori | Blog.gramma.ro

  7. Pace tie Ghenadii si la multi ani Dianei cu ocazia sarbatorilor de primavara!

    Ghenadii poti sa-mi trimiti numarul de telefon. Ma intereseaa fixul de acasa.

    Multumesc.

    lilian

  8. Ţi-am trimis numărul la email.

  9. Bravo, foarte bun blog!!!!!!!!!Continuati tot asa, sa incurajati, sa dati sfaturi si sa invatati cuvintul lui Dumnezeu.

  10. Mulţumim pentru apreciere, Silvica!!!

  11. Salut , Lilian .Mă bucur de acest mesaj al tău şi pentru că L-ai cunoscut pe Dumnezeu aşa cum L-am cunoscut şi eu şi tinerii de la mine din club! Ion Cheptene este un învăţător deosebit şi lui şi lui Vasile Filat îi datorăm faptul că-L cunoaştem pe Dumnezue ca şi Mîntuitor al nostru.Binecuvîntări !!!
    +1

  12. Cei asta o noua religie ?

  13. Nu cred că este cazul să ironizezi. Dacă nu-ţi este ceva clar în informaţia pe care am prezentat-o , poţi întreba.

  14. v-am gasit si aici ,si inca n-am citit tot dar complimente pentru blog ,

  15. Mulţumim. Intră mai des, citeşte , expune-te.

  16. Buna,
    Lucrez pentru o tabara crestina care are si un site si am vrea sa facem un link-exchange cu tine, daca esti interesat adresa site-ului e http://www.taberecrestine.com . Astept un raspuns iar in cazut in care e pozitiv te rog da-mi si linkul tau.
    Merci mult, o zi buna.

  17. Ești juranlist creștin și vrei să înveți cum să proclami Evanghelia și să promovezi valorile Cuvântului lui Dumnezeu prin articolele care le scrii?
    Ești blogger creștin și vrei să înveți a scrie articole relevante care să-i conducă pe oameni pe calea credinței? Esti invitat la Sesiune pentru Jurnaliști și Bloggeri (22 noiembrie – 3 decembrie) care este foarte importanta pentru lucrarea pe care o facem impreuna. Esti invitat de catre Pastorul Vasile Filat.

    La aceasta sesiune vom studia si epistola I Corinteni.

    Va rugam de asemnea, sa ne scriti ce anume ati dori sa invatati la sesiunea aceasta mai mult. e-mail: adrian_blajinschi@stiricrestine.md

    Va rugam sa anuntati si pe altii care fac blogging, sau vor sa inceapa un blog, ca sa vina la aceasta sesiune.

  18. Sunteti bravo pentru ceea ce faceti! Mult succes inainte! Domnul sa va binecuvinteze!

  19. Slavă Domnului şi mulţumim pentru încurajare!

  20. I am extremely impressed with your writing skills about cityille and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays..

  21. Thanks!!!

  22. Andys-Ciocana-Seara

    Salutare.
    Am o mica intrebarica, unde as putea-o gasi pe Nina si Viorica?:) 🙂
    Va multsumesc extrem de mult. 😉

  23. ghenadiana

    Despre care Nina şi Viorica este vorba?

  24. Dumnezeu sa va binecuvanteze. Cam in ce consta lucrarea cu tinerii prin Taekwondo?

  25. Mulțumim! Lucrarea prin sport cu copiii și tinerii constă în predarea artei marțiale Taekwon-do și predarea sistematică a Cuvântului lui Dumnezeu, făcând ucenici ai Domnului Isus care la rândul lor să facă ucenici.

  26. Bună!

    Dacă doriți ca blogul dvs. să apară pe site-ul nostru la secțiunea bloguri recomandate vă rugăm să adăugați un banner sau un player de pe http://radiosamariteanul.ro/bannere/

    În curând o să avem o emisiune la Radio Samariteanul despre blogurile creștine. Dacă doriti ca blogul dvs. sa fie analizat și recomandat în aceasta emisiune vă rugăm să ne scrieți o scurtă descriere la contact@radiosamariteanul.ro

    Mulțumim,
    Vio Pop
    Radio Samariteanul
    http://www.radiosamariteanul.ro

Lasă un comentariu