Ziarul Liber – un ziar pentru fiecare!

Cu multă nostalgie îmi aduc aminte de timpurile când în familie se citeau ziare, reviste și alte publicații periodice. Atât cei mari, cât și cei mici primeau regulat de la oficiile poștale publicațiile potrivite interesului și vârstei.  Mulți din colegii mei de clasă  erau abonați la diferite reviste, iar adulții aveau și ei câteva preferate. Când am crescut mai mari, am preluat publicațiile la care erau abonați părinții.  Astăzi, din păcate,  tot mai rar văd astfel de tablou în familie, școală , societate. De mai mulți ani se observă o scădere a nivelului de lectură și inteligență în rândurile populației noastre. Lectura cărților și a diferitor publicații a fost înlocuită , eclipsată chiar,  de internet și rețelele  de socializare și acest lucru afectează negativ cultura și moralitatea cetățenilor. Dar tot atât de adevărat este că s-a micșorat considerabil și numărul publicațiilor care abordează obiectiv și echidistant realitatea, majoritatea din ele preluând opinia și doctrina unui partid sau a unui curent.

logo_ziaruliber-copy1  Cunosc, însă, un o publicație săptămânală foarte verticală, care promovează valorile și se caracterizează prin obiectivitate și prezentarea actualității prin prisma valorilor creștine și a bunului simț. Este vorba de ZIARUL LIBER , acesta fiind un ziar independent și este la moment unica voce ce prezintă realitatea din perspectiva adevărului care este Cuvântul lui Dumnezeu.  Aici își poate găsi refugiul orice persoană, indiferent de vârstă și interese pe domenii, căci poate găsi material interesant la rubricile: sport, politică, juridic, filologie, medicină și sănătate, opinie, sfatul preotului, lecții biblice pe tematici actuale etc.  Este actual, relevant și aproape de cititor, or, mulți sunt cei care-și găsesc mângâiere și ajutor aici.

Un alt beneficiu este că îl poți găsi în chioșchiurile din toată țara și ai posibilitatea să te abonezi ca să-l primești în fiecare vineri direct acasă și abonarea este la un preț foarte accesibil pentru fiecare(3 lei).

Te îndemn, drag cititor, să nu amâni procurarea sau abonarea la acest ziar și să cauți să te abonezi cât mai curând ca să capeți o viziune clară și corectă asupra lucrurilor actuale și să înveți multe adevăruri practice și esențiale din Cuvântul lui Dumnezeu!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s