Impresii de la Festivalul Institutului de Studii Biblice Inductive

În predioada 31 iulie-4 august,  în Moldova a avut loc un eveniment unic-I ediție a Festivalului Institutului de Studii Biblice Inductive Precept Ministries.

Acesta s-a desfășurat la tabăra Speranța din s. Vatici, rn Orhei. Festivalul a întrunit în jur de 200 de studenți și profesori ai Institutului, precum persoane care nu fac parte din această categorie, dar le place să studieze Cuvântul lui Dumnezeu. Cu toții împreună am studiat cursul Doamne, îndură-Te de poporul Tău, alcătuit în baza cărților Obadia și Ioel și am fost binecuvântați să -i avem ca și învățători pe Mia și Costel Oglice, directorii Precept Ministries Eurasia. Niciodată nu m-am gândit că aceste două cărți conțin adevăruri atât de importante pentru fiecare creștin, dimpotrivă, credeam că nu sunt atât de semnificative ca și alte cărți din Scripturi  și nici nu le prea acordam atenție. Aici am învățat cât de gravă este mândria și cum pedepsește Dumnezeu pe cel mândru, cum Dumnezeu dă unui popor perioade de strâmtorare, diferite calamități naturale ca acesta să se întoarcă din toată inima la El și cât de importantă este atitudinea noastră atunci când postim și acceptăm voia lui Dumnezeu în viața noastră, scăpăm de judecata și mânia lui Dumnezeu doar prin pocăință și credință în Domnul Isus ca Fiu al lui Dumnezeu. Am avut posibilitatea să mă cercetez în relația mea cu Dumnezeu și cu cei din jur și să iau decizii.

Deasemenea, în cadrul acestui festival au graduat 21 de studenți și 3 profesori, aceasta înseamnă că studenții au finisat toate cele 9 sesiuni din I nivel , au predat cursurile învățate , au prezentat lucrările practice și au invitat 9 persoane la Institut.

A fost o sărbătoare frumoasă , dar pentru mine  o motivare și mai mare ca să continui să studiez Scripturile și să fac ucenici ai Domnului Isus și să-I rămân credincioasă și ascultătoare până la sfârșitul vieții.

Pentru mine, Institutul de Studii Biblice Inductive a fost cel care mi-a oferit creștere spirituală sănătoasă , pentru că aici am învățat cum să studiez Biblia, ce așteaptă Dumnezeu de la mine, aici am căpătat viziune, direcție și aici m-am îndrăgostit de Cuvântul lui Dumnezeu care este atât de dulce și bun pentru suflet.

Mulțumesc mult învățătorilor care m-au învățat și care cu multă dedicare au investit în creșterea mea și care sunt exemple de eroi ai credinței.

Festivalul Precept Ministries Moldova urmează să fie o tradiție anuală a Institutului Biblic Inductiv în Moldova, următorul fiind preconizat  la 29 iulie – 3 august  2013.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s