Trei sportivi din clubul de taekwon-do”Dunamis” au obţinut centură neagră I Dan

    Pe data de 30 aprilie 2011,  în cadrul Federaţiei Naţionale de Taekwon-do GTF a avut loc un eveniment istoric şi anume  s-au examinat 21 de sportivi la centurile negre I Dan – 15 sportivi, II Dan – 5 sportivi, III Dan – 1 sportiv. Centura neagră este prima treaptă spre măiestrie şi este rodul multor ani de antrenamente intensive şi disciplinate.

Comisia de examinare a fost constituită din cei mai buni antrenori şi sportivi care sunt deţinătorii centurii V Dan şi anume :

 1. Vasile Filat, vicepreşedinte al FNT şi responsabil pe compartimentul spiritual în cadrul Federaţiei, preşedinte al clubului „Stolas Leucas”;
 2. Oleg Matvei, vicepreşedinte al FNT, preşedinte de onoare al clubului „Nikao”;
 3. Sergiu Balan, vicepreşedinte al FNT, preşedinte al comisiei de examinare, preşedinte al clubului „Adonai”;
 4. Ion Postu, preşedinte al FNT, preşedinte al clubului „Nikao”.

  Din clubul „Dunamis” s-au atestat trei sportivi:  Curecheri Vitalie, Mudric Sergiu, Cioban Mihai.   Examenul a durat 9 ore şi a  început cu partea spirituală unde sportivii au pregătit fiecare câte trei manuale de studiu biblic. Acest compartiment este foarte important în cadrul Federaţiei de Taekwon-do, deoarece scopul lui este ca fiecare sportiv să înveţe bine adevărurile de Sfintele Scripturi ,  să-L cunoască pe Dumnezeu şi pe Domnul Isus Hristos, care a făcut răscumpărarea de păcate pentru fiecare care crede acest lucru.

După compartimentul spiritual, sportivii au răspuns la compartimentul teoretic, care este strâns legat de arta Taekwon-do-ului.

  Ultimul compartiment a fost partea tehnică din  Taekwon-do, unde au dat dovadă de o pregătire fizică deosebită şi abilităţile necesare şi cerute de comisia de examinare; tehnica, luptă, sărituri, ruperea forţă, pregătirea fizică generală.

Spre finele examenului comisia de examinare a făcut totalurile şi a menţionat cei mai buni, printre care a fost şi Cioban Mihai.

Felicităm aceşti trei sportivi că au ajuns la scopul mult dorit şi au luat examenul cu bine  şi le urăm să nu se oprească aici , ci să persevereze în continuare. De asemenea, mulţumim şi părinţilor care, în toţi aceşti ani, au fost alături de ei şi i-au încurajat să se antreneze.

Mult succes în continuare şi celorlalţi sportivi din clubul „Dunamis”!!!

Anunțuri

5 responses to “Trei sportivi din clubul de taekwon-do”Dunamis” au obţinut centură neagră I Dan

 1. Felicitări sportivilor din clubul Dunamis, şi felicitări şi instructorului Ghenadie care a depus un efort enorm să aducă aceşti sportivi pînă la acest nivel, nu doar tehnic dar cred că şi spiritual. Bravo!

 2. ghenadiana

  Mulţumim , Marika şi ţie, de asemenea, felicitări şi mulţi Dani înainte!

 3. taniusha94

  Bravo , Bravo si sportivii si antrenorul

 4. Slavă Domnului !!!

 5. Bravo,succes in tot ce faceti!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s