Trei sportivi din clubul de taekwon-do”Dunamis” au obţinut centură neagră I Dan

    Pe data de 30 aprilie 2011,  în cadrul Federaţiei Naţionale de Taekwon-do GTF a avut loc un eveniment istoric şi anume  s-au examinat 21 de sportivi la centurile negre I Dan – 15 sportivi, II Dan – 5 sportivi, III Dan – 1 sportiv. Centura neagră este prima treaptă spre măiestrie şi este rodul multor ani de antrenamente intensive şi disciplinate.

Comisia de examinare a fost constituită din cei mai buni antrenori şi sportivi care sunt deţinătorii centurii V Dan şi anume :

 1. Vasile Filat, vicepreşedinte al FNT şi responsabil pe compartimentul spiritual în cadrul Federaţiei, preşedinte al clubului „Stolas Leucas”;
 2. Oleg Matvei, vicepreşedinte al FNT, preşedinte de onoare al clubului „Nikao”;
 3. Sergiu Balan, vicepreşedinte al FNT, preşedinte al comisiei de examinare, preşedinte al clubului „Adonai”;
 4. Ion Postu, preşedinte al FNT, preşedinte al clubului „Nikao”.

  Din clubul „Dunamis” s-au atestat trei sportivi:  Curecheri Vitalie, Mudric Sergiu, Cioban Mihai.   Examenul a durat 9 ore şi a  început cu partea spirituală unde sportivii au pregătit fiecare câte trei manuale de studiu biblic. Acest compartiment este foarte important în cadrul Federaţiei de Taekwon-do, deoarece scopul lui este ca fiecare sportiv să înveţe bine adevărurile de Sfintele Scripturi ,  să-L cunoască pe Dumnezeu şi pe Domnul Isus Hristos, care a făcut răscumpărarea de păcate pentru fiecare care crede acest lucru.

După compartimentul spiritual, sportivii au răspuns la compartimentul teoretic, care este strâns legat de arta Taekwon-do-ului.

  Ultimul compartiment a fost partea tehnică din  Taekwon-do, unde au dat dovadă de o pregătire fizică deosebită şi abilităţile necesare şi cerute de comisia de examinare; tehnica, luptă, sărituri, ruperea forţă, pregătirea fizică generală.

Spre finele examenului comisia de examinare a făcut totalurile şi a menţionat cei mai buni, printre care a fost şi Cioban Mihai.

Felicităm aceşti trei sportivi că au ajuns la scopul mult dorit şi au luat examenul cu bine  şi le urăm să nu se oprească aici , ci să persevereze în continuare. De asemenea, mulţumim şi părinţilor care, în toţi aceşti ani, au fost alături de ei şi i-au încurajat să se antreneze.

Mult succes în continuare şi celorlalţi sportivi din clubul „Dunamis”!!!

Anunțuri

5 responses to “Trei sportivi din clubul de taekwon-do”Dunamis” au obţinut centură neagră I Dan

 1. Felicitări sportivilor din clubul Dunamis, şi felicitări şi instructorului Ghenadie care a depus un efort enorm să aducă aceşti sportivi pînă la acest nivel, nu doar tehnic dar cred că şi spiritual. Bravo!

 2. ghenadiana

  Mulţumim , Marika şi ţie, de asemenea, felicitări şi mulţi Dani înainte!

 3. taniusha94

  Bravo , Bravo si sportivii si antrenorul

 4. Slavă Domnului !!!

 5. Bravo,succes in tot ce faceti!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s