De o aşa lege are nevoie Moldova?

Chiar are nevoie ţara noastră de aprobarea Legii Nediscriminare şi mai ales includerea insistentă a sintagmei”orientare sexuală” în conţinutul acestei legi?  Iată unele din consecinţele ţărilor care au acceptat această sintagmă:
1.În ianuarie anul acesta un cuplu creştin a fost amendat în Marea Britanie cu peste 8000 de dolari pentru că a refuzat să închirieze o cameră unui cuplu homosexual în motelul de ţară pe care-l aveau.
2.În Canada tipografi creştini au fost amendaţi pentru că au refuzat să tipărească anunţuri pentru marşurile homosexuale. Tot în Canada un proprietar creştin a fost amendat pentru că a refuzat să facă torte pentru homosexuali care,  însă,  să conţină şi emblema homosexuală, adică bine cunoscutul curcubeu homosexual. Deasemenea  un creştin a fost amendat pentru că a refuzat să-şi închirieze casa unui cuplu homosexual, afirmând că nu doreşte ca domiciliul lui să fie folosit pentru un comportament sexual imoral şi contrar Bibliei.
3.În SUA un cuplu de fotografi creştini a fost amendat pentru că a refuzat să faca poze unui cuplu homosexual cu prilejul “căsătoriei.” Tot  în SUA un homosexual a dat in judecată pe un traducător al Bibliei pentru că a refuzat să scoată din traducerea Bibliei pe care a făcut-o versetele care condamnă homosexualitatea.
Ilustratii de genul acesta sunt de genul sutelor şi vor fi dacă parlamentarii noştri nu vor înţelege pericolul şi vor adopta această lege şi nu vor învăţa lecţii de la ţările care au acceptat acest proiect de lege.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s