Seminar cu tinerii din Călăraşi: Cum să-ţi alegi partenerul de căsătorie?

Deoarece  căsătoria este una din alegerile cele mai importante în viaţa fiecărui om, ieri am organizat pentru tinerii de la Călăraşi un seminar ca să vedem ce ne învaţă Dumnezeu în Cuvântul Său despre felul cum să-ţi alegi partenerul de căsătorie aşa încât să ai parte de o căsătorie  durabilă.Tinerii au fost  bucuroşi să studieze acest subiect, mai ales că majoritatea din ei au o vârstă când se gândesc la căsătorie, au studiat cu interes textele biblice care vorbesc despre acest subiect .

Am început cu Genesa , capitolele 1 şi 2 ca să observăm  că Dumnezeu este  Iniţiatorul căsătoriei şi că El cunoaşte această nevoie a omului şi tot El o împlineşte la vremea potrivită.

Apoi am studiat pasajele din Noul Testament . De asemenea Dumnezeu ne-a dat şi anumite restricţii în alegerea partenerului de căsătorie , acestea fiind benefice pentru om. În final am analizat un exemplu de căsătorie reuşită şi anume cel dintre Isaac şi Rebeca. Invit pe cei care au participat la seminar să mărturisească ce lucruri importante au învăţat din Cuvântul lui Dumnezeu şi cum le-au ajutat acestea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s