Un pas greşit al Guvernului: adoptarea Legii Anti-discriminare

Cu  durere în suflet am citit zilele acestea despre  adoptarea de către Guvern a Legii  Anti-discriminare care a fost trimisă la Parlament spre aprobare  finală. Această lege intră  în vigoare din 1 iulie 2011, informează Centrul de Monitorizare şi Analiză Strategică http://www.mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=6523.

Nu pot înţelege cum s-a putut vota o astfel de lege într-o ţară care se consideră a fi 98% creştină?  Oare chiar cei de la Guvern sunt preocupaţi mai mult de situaţia economico-politică decât de moralitatea ţării? Oare chiar suntem obligaţi, numai că ne aflăm în spaţiul european, să acceptăm o astfel de lege?Oare nu au ţinut ei cont de cele 12.ooo de semnături acumulate împotriva acestei legi? Unde sunt promisiunile pe care le-au făcut fiecare partid cu privire la păstrarea integrităţii morale şi a familiei?

Este un mare pericol această lege , căci ea va discrimina automat pe toţi creştinii care se conduc după adevărurile din Sfânta Scriptură şi vor o societate sănătoasă şi următorul pas este accesul liber şi legitim în instituţiile de învăţământ pentru a promova concepţiile lor potrivit cărora homosexualitatea este o normalitate. Asta vor cei de la Guvern? O aşa democraţie?

Dumnezeu să ne ajute să stăm tari pentru valorile familiei şi să apărăm instituţia familiei, pentru binele societăţii în care trăim!

Reclame

One response to “Un pas greşit al Guvernului: adoptarea Legii Anti-discriminare

  1. cristina göksel...gritco

    imi pare tare rau…mi se intristeaza sufletul sa aud ca şi la noi in tara se intimpla astfel de prostii…sint cu totul contra acesteia…Dumnezeu sa ne ajute sa nu vedem asfel de zile…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s