Cursul „Cum să faci alegeri pe care să nu le regreţi?” la tabără în corturi

Ieri a luat sfîrşit tabăra pe care am organizat-o în corturi în pădurea de la Căpriana.

După ce am întrebat pe participanţi care este lucrul care le-a plăcut cel mai mult în tabără , majoritatea din ei au menţionat  studiul biblic în baza cursului „Cum să faci alegeri pe care să nu le regreţi?„.

Fiindcă tabăra a fost preconizată pentru 6 zile , am ales acest curs care are 6 lecţii.

Fiecare din noi suntem puşi în fiecare zi în faţa unor alegeri , de aceea este foarte important să facem alegeri corecte.  Cum să ştim dacă alegerea este corectă sau greşită? Are vreun impact asupra mea şi a celor din jurul meu alegerile pe care le fac? Pe ce bază fac alegeri? La toate aceste întrebări răspunde cursul „Cum să faci alegeri pe care să nu le regreţi?”, curs pe care-l recomandăm tuturor , căci toţi vrem să facem alegeri de care să nu regretăm. Cursul nu este unul teoretic, el se axează pe exemple concrete de oameni care au făcut alegeri: împăratul David(primele 3 lecţii), care şi-a suportat consecinţele alegerii sale de a curvi cu Bat-Şeba , consecinţe care i-au afectat toată viaţa şi întreaga familie şi naţiune; împăratul Iosia (lecţia a 4-a)-exemplu de împărat care, de la o vîrstă fragedă a ales să-L cunoască pe Dumnezeu şi potrivit cu Cuvântul Său a făcut alegeri care au transformat radical ţara şi locuitorii ei , întorcîndu-i pe toţi la Dumnezeu;  Eva, prima femeie(lecţia a 5-a) care , măcar că cunoştea Cuvîntul lui Dumnezeu , a cedat filosofiei  diavolului şi a ales neascultarea şi exemplul frumos al Domnului Isus care , atunci cînd a fost ispitit de diavol, l-a confruntat cu Cuvîntul lui Dumnezeu.

Este un curs extraordinar, ca şi toate cele din seria Învăţătură peste Învăţătură ,  un curs care te motivează să meditezi  bine înainte de a face o alegere şi să conştientizezi faptul că orice alegeri poartă după sine consecinţe, precum şi faptul că o alegere corectă o poţi face doar cunoscînd şi meditînd la Cuvîntul lui Dumnezeu şi lăsîndu-te călăuzit de Duhul Sfînt.

Reclame

One response to “Cursul „Cum să faci alegeri pe care să nu le regreţi?” la tabără în corturi

  1. o tabără extraordinară – cu multe provocări!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s