Filmul “Isus” a înfuriat musulmanii din Pakistan.

Difuzarea filmului “Isus” în oraşul Pakistanez Srgodha, a fost întreruptă de atacul a 50 de musulmani asupra creştinilor care vizionau filmul. Gloata înarmată cu bâte, topoare şi lopeţi au atacat creştinii, au distrus retroproiectorul, au ars pelicula filmului, au furat baza de date cu toate informaţiile organizatorilor şi colecta adunată la eveniment.

Locul unde s-a difuzat filmul, era arhiplin de creştinii, care băteau din palme de bucurie la momentul învierii Domnului Isus, ceea ce a servit drept punctul de pornire a furiei musulmanilor aflaţi în jurul cinematografului improvizat. Câţiva creştini au fost răniţi, inclusiv şi trei evanghelişti, doi din ei fiind în stare gravă.Intervenţia bătrânilor comunităţii a restabilit pacea în sat după două ore de discuţii aprinse. Poliţia a refuzat să înregistreze acest fapt drept infracţiune…continuare pe   stiricrestine.ro.

Sursa: Invictory.org.

Reclame

3 responses to “Filmul “Isus” a înfuriat musulmanii din Pakistan.

  1. Am citit cu mare interes articolele dvs. privind folosirea corecta a virgulei in limba româna. De accea îmi permit sa va intreb daca credeti ca dvs. ati folosit-o corect in articolul de mai sus, prima fraza a celui de-al doilea paragraf.

  2. Nu am folosit-o eu , este un articol preluat , am indicat şi sursa, dar în acest caz nu trebuie plasată acolo.

  3. Este trist ca oamenii din zilele noastre au ajuns sa fie atat de corecti din punct de vedere tehnic si ajung sa scape din vedere ceea ce este cu adevarat important.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s