Elevi violaţi de profesorul homosexual

Azi am privit acest reportaj pe

http://jurnaltv.md/#61726&20100130&61727&&3610&3595&3597 despre un caz şocant. Este vorba de  o şcoală din satul Dobruja Veche, r-nul Sîngerei   în care un profesor de română a violat doi dintre elevii săi.  Este evident că profesorul este homosexual, fiindcă a violat băieţi şi nu fete şi mai poate fi învinuit şi de pedofilie.  În ultima vreme mass-media tot mai des prezintă astfel de cazuri, cel mai recent fiind cel de la Puhoi , Ialoveni, şi se pare că toate vorbesc despre nivelul mare de imoralitate din ţara noastră . Cînd s-a mai auzit aşa ceva?…

Din reportaj vedem că cei doi copii nu au spus nimic nimănui timp de un an , timp în care au fost abuzaţi sexual de profesor sub diferite pretexte. Vă imaginaţi, un an de zile? Cu ce frică şi stres mergeau aceşti elevi la şcoală zilnic, nemaivorbind că disciplina  limba română este de 5-6 ore săptămînal, aproape în fiecare zi aveau în orar româna. Ne întrebăm : cum a ajuns el acolo ? Nu cumva a căutat cu insistenţă să aibă acest serviciu ca să poată „să-şi exercite bine funcţia” ? Şi de ce refuză să dea explicaţii publice şi evită mass-media? Dacă se consideră nevinovat, de ce nu este liber şi nu-şi apară poziţia?

Şi aceasta are loc în contextul în care se merge spre  insistarea adoptării Legii nediscriminare cu sintagma „orientare sexuală”… Legea nu a fost adoptată, dar deja imoralii din ţară acţionează, dar mai ales atunci cînd o vor promova , ce credeţi că se va întîmpla? Este un tablou groaznic şi care cere  acţionare. Să ne unim cu toţi eforturile şi să acţionăm :  să cerem pedepsirea acestui profesor şi anularea sintagmei „orientare sexuală” din conţinutul acestei legi.

Reclame

2 responses to “Elevi violaţi de profesorul homosexual

  1. e concluzia ta ca ar fi homosexual. fii atenta cu asemenea titluri ca ai putea tu fi tarata prin tribunale, pentru defaimare si prejudiciere a imaginii. daca judecata si instantele abilitate nu s-au pronuntat asupra acestui caz, cu atat mai mult ca nici parintii nu l-au invinuit pe inculpat de un asemenea comportament, atunci tu nu ai niciun drept asupra parerilor tale.

  2. În acest articol mi-am expus părerea , or nu pot face pe blogul meu acest lucru? Aşa cum ţi-ai expus tu părerea la acest articol, aşa am şi eu dreptul să decid ce poziţie să iau vizavi de imoralitatea din ţară care creşte tot mai mult şi care orbeşte oamenii. Apoi ceea ce m-a făcut să cred că este homosexual a fost faptul că a violat băieţi şi nu fete, iar pentru viol şi pedofilie se face puşcărie. El trebuie tîrît prin tribunale!
    Apoi , dacă tot se simte nevinovat , atunci de ce refuză să dea explicaţii şi să-şi apere dreptatea ? Văd că nu ţi se pare că e un caz groaznic, ba mai mult, îi mai şi iai apărarea. În loc să luăm atitudine faţă de aceasta, căutăm să demonstrăm că nu e vinovat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s