Violată la doar 7 ani.

Un caz groaznic a avut loc în satul satul Puhoi, raionul Ialoveni, unde  o fetiţă de numai 7 ani a fost violată în timp ce se întorcea de la şcoală.

Potrivit sursei, nenorocirea a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, după ora 14.00, într-o clădire părăsită din sat, care se afla în apropierea bisericii, unde băieţii au târât-o pe micuţă, ameninţând-o cu cuţitul,  în timp ce se întorcea de la şcoală.

Părinţii copilei nu au fost găsiţi acasă de echipa de la ProTV însă aceştia au găsit vecinii, care spun că fetiţa este singurul copil al familiei şi este elevă abia în clasa întâi.

ProTV mai precizează că oamenii legii afirmă că au retinut deja un suspect, acesta fiind un adolescent de 16-17 ani din localitate. Potrivit poliţiştilor, copila a fost supusă unui examen medical, dar nu a fost nevoie sa fie internată. Totodată, ea va urma un curs de psihoterapie.

Sursa: UNIMEDIA

Aceste grozăvii au loc din cauza creşterii imoralităţii şi pornografiei cu care suntem bombardaţi şi la care are acces orice adolescent şi tînăr.  Părinţii le cumpără computere, instalează internet, sub pretextul că le trebuie pentru lecţii ca să înveţe mai bine, dar apoi nu se mai interesează ce fac odraslele lor în faţa calculatorului ore în şir, bucurîndu-se că ei sunt în preajma lor.

Fac un apel către toţi părinţii:

Să acordam  timp şi să veghem asupra creşterii sănătoase a copiilor şi tinerilor noştri atît în aspect fizic, cît  şi în aspect spiritual ca să fie un fiu (fiică) care aduce  cinste părinţilor săi. Însăşi Sfînta Scriptură spune: „Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.”

Reclame

One response to “Violată la doar 7 ani.

  1. radulenutafilat

    Si noi am vazut acest caz groaznic, care ne-a cutremurat. Acest copil nevinovat i sa-u incalcat drepturile si i s-a distrus psihicul, si-au batut joc de ea fara nici o mila. Sa dea Dumnezeu santate si vindecare acestei fetite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s