Partidele de opoziţie au creat o coaliţie

12450 PL,PLDM, AMN şi PD , după negocieri de 8 zile, au creat coaliţia de guvernare „Alianţa pentru guvernare europeană”. Au elaborat declaraţia privind constituirea coaliţiei de guvernare în care cele 4 partide s-au angajat să respecte mai multe obiective majore,  astfel încît să nu dezamăgească aşteptările cetăţenilor care şi-au dat votul pentru ei. Textul declaraţiei îl puteţi citi de pe portalul de ştiri unimedia.md.

Acum este timpul ca cele 4 partide de opoziţie să-şi ţină cuvîntul şi să realizeze ceea ce au promis cetăţenilor şi  pentru ceea ce au optat în perioada postelectorală din alegerile din 5 aprilie 2009. Ne dorim cu toţii ca această coaliţie să activeze pentru binele poporului, să aibă mai presus interesele naţiunii noastre şi să fie  unită în a lupta contra celor care vor să o distrugă.

Să ne rugăm în continuare ca Dumnezeu să le dea înţelepciune ca să acţioneze ghidaţi de interesele poporului şi să scoată ţara din impasul politic în care s-a pomenit,precum şi pentru ca să aleagă un preşedinte de ţară cu frică de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s