Partidele de opoziţie au creat o coaliţie

12450 PL,PLDM, AMN şi PD , după negocieri de 8 zile, au creat coaliţia de guvernare „Alianţa pentru guvernare europeană”. Au elaborat declaraţia privind constituirea coaliţiei de guvernare în care cele 4 partide s-au angajat să respecte mai multe obiective majore,  astfel încît să nu dezamăgească aşteptările cetăţenilor care şi-au dat votul pentru ei. Textul declaraţiei îl puteţi citi de pe portalul de ştiri unimedia.md.

Acum este timpul ca cele 4 partide de opoziţie să-şi ţină cuvîntul şi să realizeze ceea ce au promis cetăţenilor şi  pentru ceea ce au optat în perioada postelectorală din alegerile din 5 aprilie 2009. Ne dorim cu toţii ca această coaliţie să activeze pentru binele poporului, să aibă mai presus interesele naţiunii noastre şi să fie  unită în a lupta contra celor care vor să o distrugă.

Să ne rugăm în continuare ca Dumnezeu să le dea înţelepciune ca să acţioneze ghidaţi de interesele poporului şi să scoată ţara din impasul politic în care s-a pomenit,precum şi pentru ca să aleagă un preşedinte de ţară cu frică de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s