S-a încheiat tabăra de Taekwon-do

Ieri  clubul de taekwon-do „Dunamis” s-a  întors din tabăra cu sportivii care practică această artă. Ea a durat 9 zile în perioada 22-30 iunie  şi a avut loc în corturi în pădurea Căpriana.  A fost un timp deosebit din mai multe puncte de vedere:

1. Am avut timp mult în cadrul a 4 ore de antrenament pe zi , în care fiecare sportiv şi-a cizelat nivelul tehnic la centura lui.

Picture 009

 

2.Am studiat un curs extraordinar:  „Trăieşte o viaţă de adevărată închinare”. Este un curs alcătuit din 6 lecţii care se referă la Cortul Întîlnirii şi la mobilierul din el. Am studiat fiecare piesă din mobilierul acestuia ca să constatăm că fiecare din ele: altarul de aramă, ligheanul de aramă , sfeşnicul de aur, masa pentru punerea pîinilor, altarul tămîierii, perdeaua dinăuntru, chivotul legămîntului arată la Domnul Isus. Am văzut care este semnificaţia lor şi ce fel de închinare ne cere Dumnezeu să avem în aşa fel ca să fim închinători adevăraţi în duh şi adevăr şi ca să -L cinstim pe Dumnezeu cu inima, nu cu buzele. În ultima seară , la rug,tinerii care au studiat pe parcursul taberei acest curs au mărturisit că au fost încîntaţi să studieze  acest subiect şi au înţeles că nu poţi veni în prezenţa lui Dumnezeu fără o închinare adevărată, altfel închinarea ta va fi făţarnică şi nu-ţi va folosi la nimic. Cînd i-am întrebat ce decizie vor lua după ce au studiat acest curs, au spus că vor să meargă mai repede acasă ca să le spună la cei apropiaţi ce au învăţat aici şi au conştientizat cît de important este să avem o închinare corectă.Picture 090

Picture 082

3. Am avut posibilitatea să ne cunoaştem mai aproape , lucru pe care nu îl reuşesc la antrenamentele obişnuite. În cadrul diferitor activităţi comune de la amiază şi seară: jocuri , scenete, concursuri,  tinerii au descoperit calităţi pe care nu le-au observat pînă acum. Totodată s-au întărit legăturile între ei , astfel încît să fie o echipă unită, prietenoasă şi trainică.Picture 018

Picture 046

 

Picture 2044. În ultima zi de tabără sportivii au susţinut examen de certificare.  S-a observat o creştere a nivelului tehnic.

Picture 217Ne-am bucurat să-l avem în mijlocul nostru pe Lilian Gavriliţă, un sportiv din România care a venit să se antreneze şi să susţină examen împreună cu noi.

 

Picture 1395.Tinerii au luat cea mai importantă decizie pentru viaţa lor-pocăinţa. După ce au înţeles  că înaintea lui Dumnezeu nu  putem veni oricum şi că Dumnezeu vrea salvarea păcătosului, unii din el şi-au mărturisit păcatele şi au primit pe Isus ca Domn şi Mîntuitor şi vor să trăiască de acum încolo în curăţenie şi ascultare de Dumnezeu.

Suntem foarte mulţumitori lui Dumnezeu că ne-a dat un timp frumos, că ne-a ocrotit , că am simţit că este cu noi şi am putut să-L cunoaştem prin Cuvîntul Său şi să facem ceea ce ne cere El-ucenici. Vrem să mulţumim celor care s-au implicat în organizarea acestei tabere şi au fost gata să se pună la dispoziţia lui Dumnezeu ca să slujească participanţilor taberei, liderilor care au ales să   fie utili şi să se dedice pentru bunul mers al taberei.

Picture 073

One response to “S-a încheiat tabăra de Taekwon-do

  1. o tabără extraordinară. Vreau şi acum înapoi în tabără. Păcat că a fost doar de 9 zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s