Cînd o femeie este frumoasă?

n014Astăzi foarte multe fete, şi băieţi chiar,  sunt în goană după aspectul lor exterior. Se apreciază după felul cum arată şi nu după felul cum sunt. Se pune mai mare accent pe frumuseţea exterioară decît pe cea lăuntrică. Astăzi nu mai contează atît de mult caracterul , ci se insistă asupra felului cum arată . Un proverb biblic spune :

Femeia frumoasă şi fără minte este ca un inel de aur pus în rîtul unui porc.” (Prov.11:22)

Din acest proverb este lesne să observăm următoarele lucruri:

-frumuseţea exterioară nu este principalul lucru la o femeie (sau un bărbat);

– mai presus de toate este  frumuseţea caracterului ;

-frumuseţea exterioară nu spune nimic despre personalitatea acestuia;

-inelul de aur e o podoabă  care înfrumuseţează , dar acesta pus în rîtul unui porc, îl face caraghios , aceasta ar fi o nepotrivire , aşa cum este şi femeia frumoasă , dar fără minte;

-o femeie este frumoasă  dacă are un caracter frumos.

Acest proverb subliniază ideea că trebuie să apreciem la o persoană caracterul şi nu exteriorul  ei . Este vital să ne îngrijim de interiorul nostru şi să punem  timp  pentru ca să acumulăm această minte, căci o femeie înţeleaptă caută să -şi zidească un caracter frumos, iar frumuseţea exterioară este o completare a celei interioare.

Anunțuri

5 responses to “Cînd o femeie este frumoasă?

  1. cu sau fara gripa, porcul….?

  2. radulenutafilat

    Foarte frumase sfaturi, acest aspect chiar se face vazut in generatia noastra. Ar fi extraordinar daca fiecare persoana ar cauta sa zideasca interiorul.

  3. deacord cu aturorul articolului . Frumuseţea este din interior şi nu doar exterioară . Mult – râvnita frumuseţe trebuie să fie cea interioară .

  4. Si daca oglinzile noastre ar reflecta launtrul nostru, vom vedea pe ce Dumnezeu pune pret si cit de departe este lumea de adevar.

  5. BIBLIA A FOST FACUTA PTR ALTE SCOPURI POLITICE SI ADEVARUL SE AFLA IN BIBLIOTECA SECRETA SI PAZITA DE LA VATICAN.CAT DESPRE FRUMUSETEA EXTERIOARA CRED LA BARBATI NU ESTE VALABIL .BARBATUL DACA ARE BANI SI O VILA CU PISCINA POATE FII URAT CA MOARTEA CA ARE PARTE DE TOATE FEMEILE FRUMOASE DIN SHOWBIZZ..FEMEIA FRUMOASA ESTE PERICOL .DACA NU ESTI ATENT SI TE CASATORESTI CU O DIVA DIN ASTA .VIATA BARBATULUI ESTE TERMINATA .FEMEILE DIN NATURA LOR SUNT DISTRUGATOARE CHIAR DACA NU RECUNOASTE NIMENI ..DACA VEDETI SI REALIZATI UN PIC STATISTICILE ARATA CA FEMEIA SE GANDESTE PRIMA DATA LA DIVORT .DE LA CEA MAI MICA PROBLEMA RENUNTA..IN AMERICA 88 LA SUTA SUNT FEMEILE CARE INAINTEAZA DIVORTUL..DECI COPII CARE RENUNTA LA JOACA.FEMEIA FRUMOASA DECI …..NU EXISTA…NICI IN INTERIOR NICI IN EXTERIOR….ATENTIE BARBATI NU FITI PROSTI DACA VRETI O FEMEIE FRUMOASA LA PAR NU ESTE PROBLEMA DAR SA NU LASATI GARDA JOS .SI NU LE DUCETI ACASA DE TOT…ASA E NATURA LOR SA DISTRUGA FARA VOIE SI FARA GANDIRE …SE VEDE CA DEJA AU EVOLUAT PTR CA IN LUME SUNT 40 LA SUTA BURLACI …NU SE POT TINE IN LESA PTR CA TE FACI DE MINUNE….DECI MARE ATENTIE BARBATI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s