Să ne rugăm pentru alegerea preşedintelui ţării!

Mîine, 20 mai , la şedinţa parlamentului  se va alege preşedintele ţării. Prognozele sunt multe şi împărţite. Noi ca şi naţiune şi ca şi cetăţeni, vrem să avem în fruntea ţării un preşedinte care să iubească ţara pe care o conduce, vrem să fie un om integru care să ştie să pună mare preţ pe valori sănătoase şi să facă bine ţării. De aceea vrem să ne rugăm pentru alegerea unui astfel de om aşa cum ne învaţă Scriptura ca să ” ne rugăm pentru cei înăltaţi la dregătorii”(1Timotei 2:2 ). Propun cititorului să se roage pentru alegerea preşedintelui ca să trăim paşnic şi liniştit  în ţara noastră Moldova.

4 responses to “Să ne rugăm pentru alegerea preşedintelui ţării!

  1. Sa ne rugam pentru alegeri anticipate in conditii democratice! NU vrem presedinte comunist

  2. nui bine sa fie haus in tara mai ales in perioada aceasta de criza, dar cel mai mult se zbat pentru haus tot opozitia ca au in plan numai scopurile lor dar nu a cetatenilor tarii noastre, se zbat la putere ca ii chiama puscariile 🙂 urit pentru toti acei ce distribui informatie falsa fara temei pe blogurile sale.

  3. Nu ştiu ce ai citit fals în acest articol . Nu cred că este fals sau greşit să te rogi pentru conducerea unei ţări!!! Mai ales că nu am prezentat nume aici , nici din partea opoziţiei, nici din partea celuilalt partid.

  4. Alex, cam n-ai citit atent articolul.Te sfatui sa-l citesti inca de vreo 2 ori – poate-l intelegi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s