Creştin concediat în Anglia pentru că se opune homosexualităţii

Un creştin a fost concediat după ce i-a spus unei colege că nu acceptă căsătoria dintre două persoane de acelaşi sex şi nici numirea de preoţi homosexuali. David Booker, în vîrstă de 44 de ani, a lucrat timp de aproape patru ani pentru English Churches Housing Group din Southampton,o misiune de caritate preluată recent de Societatea laică Sfantul Iacov, dar care se află încă sub patronajul Arhiepiscopului de Canterbury.

In timpul unei ture de noapte, domnul Booker a avut o discuţie cu una dintre colegele sale, Fiona Vardy, aceasta punîndu-I întrebări despre credinţa lui şi despre învăţărurile Bisericii cu privire la homosexualitate şi căsătoria între persoane de acelaşi sex.
“In timpul discuţiei, am ajuns să vorbim despre părerea mea referitoare la homosexuali şi tot ceea ce am făcut a fost să spun că nu susţin căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi nici nu sunt de acord ca homosexuali practicanti să devină păstori sau vicari”, a precizat Booker pentru The Telegraph.

Misiunea de caritate sustine ca David Booker a încălcat codul de conduită prin “promovarea propriilor păreri religioase, anume comentarii discriminatorii referitoare la orientarea sexuală a unei persoane” şi a luat decizia de suspendare din funcţie a Domnului Brooke pentru “protecţia atît a rezindeţilor ,cît şi a lucrătorilor misiunii din Southampton”.

Christian Legal Centre, o organizaţie juridică ce militează pentru drepturile creştinilor, a decis să îl susţină pe Domnul Booker în cazul său şi se gîndeşte chiar la intentarea unei acţiuni în justiţie împotriva Societăţii Sfantul Iacov, pentru pedeapsă nedreaptă şi hărţuire.

Sursa:   stiricrestine.ro

Cît de depravată a ajuns societatea ca să apere mai degrabă răul şi imoralitatea decît moralitatea! Nu este cumva discriminat acest bărbat datorită poziţiei sale corecte, fireşti faţă de imoralitate? Sau discriminarea o văd doar cei care promovează astfel de legi ca Legea nediscriminare?

Anglia este una din ţările care a tolerat  homosexualitatea în societate, nu a acţionat ferm şi categoric împotriva acestui mare rău şi a ajuns ea să fie cea care dictează soarta celor care i se opun. Este o lecţie pentru ţara noastră care se află şi ea pe punctul de a o promova alături de alte legi. Vrem să fim şi noi concediaţi pentru opiniile noastre sănătoase şi morale sau vrem să îngăduim acest rău cu gînd că noi suntem prea departe de Marea Britanie şi că nouă nu ni se poate întîmpla aşa ceva? Aşa credeam şi eu pînă nu am văzut ce intenţionau organizaţia Gender-Doc-M  să facă în vara trecută şi cît de insistenţi sunt să se manifeste în toate domeniile de activitate. gayparade Acum pregătesc o ieşire publică pe străzile centrale ale capitalei , într-un pride care este planificat pentru 7 mai 2009 cu genericul  „Curcubeul peste Nistru”.  Noi, ca şi naţiune care ne considerăm creştină 99% şi ca şi cetăţeni care nu ne este indiferent viitorul ţării noastre în care vrem să ne creştem şi educăm copiii, nu putem să rămînem indiferenţi la acest pride. De aceea chemăm toţi cetăţenii republicii să ia atitudine cu privire la aceasta, scriind petiţii  la autorităţile capitalei ( primărie, consiliul municipal) şi cerînd interzicerea acestor acţiuni anormale care pun în pericol sănătatea societăţii noastre. Acest lucru îl puteţi face la următoarea adresă:

Republica Moldova
MD2012 Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 83
E-mail: primaria@pmc.md
Tel 20-17-26clip_image001, 20-17-25

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s