Homosexualii desfigurează capodoperele clasice şi istoria

  romeo-si-julieta Astăzi mergînd în rutieră am auzit la radiou o noutate care m-a întristat şi anume că într-o şcoală publică din Londra ,  tineri de 14-16 au pus în scenă piesa „Romeo şi Julieta”  în într-o variantă care să placă homosexualilor. Punînd în scenă această piesă sub denumirea de „Romeo şi Julian” sunt promovate homosexualitatea, lesbianismul şi alte practici scîrboase, pe care Dumnezeu le condamnă, chiar în medul tinerei generaţii care încă nu ştie să facă discernămînt dintre bine şi rău. Vezi ştirea http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-02-28&id=22073

 

Tot aşa au făcut şi cu filmul „Alexandr” unde marele împărat Alexandru Macedon a fost prezentat ca homosexual, chiar dacă nu există nici un document care sa arate acest lucru.

Prin aceste lucruri , ca piesa şi filmul de mai sus, omenii stricaţi vor:

1. Să prezinte  răul drept bine şi binele drept rău.  Şi anume homosexualitatea care este un rău mare ( http://www.moldovacrestina.net/social/isus-hristos-condamna-pacatul-sodomiei-si-cheama-homosexualii-la-pocainta/ ) este prezentată ca o practică normală. Pe cînd atunci cînd te opui acestor practici pentrucă doreşti să păstrezi moralitatea societăţii, atunci eşti învinuit de ” homofobie” ceea ce ar însemna o repulsie nerezonabilă. Iar inversarea valorilor morale ar distruge din temelie toată societatea, şi ar da mînă liberă omenilor desfrînţi şi imorali ca să facă tot ce doresc ei fără ca să-i acuze cineva.

2. Să distrugă tot ce este frumos.  Dumnezeu a creat căsătoria între un bărbat şi o femeie. După ce a făcut toate lucrurile El a spus că „toate lucrurile erau foarte bune”, inclusiv şi căsătoria aşa cum a instaurat-o El.  Însă dacă homosexualitatea şi alte practici de acest gen sunt privite ca ceva bun atunci unde mai este frumuseţea căsătoriei între un bărbat şi o femeie?  Unde este procrearea omenirii? În desfrîu? Dacă este distrusă imaginea familiei instaurate de Dumnezeu, atunci poate fi distrus tot: imaginea dragostei, imaginea imaginea valorilor, distrug cultura care a fost de sute de ani. Şi dacă nu acţionăm acum  să nu ne mirăm că într-o zi  „Luceafărul”, care este  o capodopera literaturii româneşti, să fie pus în scenă într-o formă pervetită

3. Să distrugă tot ce aduce binecuvîntare şi creştere.  Prin faptul că copii de la 14 ani sunt învăţaţi să îmbrăţişeze ideia homosexualităţii ca ceva nou şi progresiv aceasta aduce consecinţe grave pentru toată viaţa lui ca individ pentru că mînia lui Dumnezeu se va descoperi din ceruri peste el. Aceasta desigur că va aduce la o generaţie destrăbălată şi desfrînată, pe care Dumnezeu o va pedepsi foarte aspru după cum a pedepsit cetăţile Sodoma şi Gomora pentru aceste practici. (Gen.19)

4. Prin aceasta omenii răi vor să întreţină relaţii sexuale cu minorii sub pretextul de educare secuală  şi pentru aceasta ei merg în şcoli şi colegii pentru a nvăţa tinerii  aşa cum au făcut-o anul trecut în colegiul pedagogic din Călăraşi http://www.moldovacrestina.net/politica/legea-nediscriminare/violuri-crude-rezultatul-propagandei-homosexuale/ .

5. Prin aceasta cei nelegiuiţi nu vor ca să fie discriminaţi.  Biblia ne învaţă să discriminăm astfel de nelegiuri „Dacă un om se culcă cu un om, cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut un lucru scârbos; să fie pedepsiţi cu moartea: sângele lor să cadă asupra lor. Dacă un om ia de nevastă pe fată şi pe mama ei, este o nelegiuire: să-i ardă în foc, pe el şi pe ele, ca nelegiuirea aceasta să nu fie în mijlocul vostru. Dacă un om se culcă cu o vită, să fie pedepsit cu moartea; şi vita s-o omorâţi. Dacă o femeie se apropie de o vită, ca să curvească cu ea, să ucizi şi pe femeie şi pe vită; să fie omorâte: sângele lor să cadă asupra lor. (Leviticul 20:13-16)  Deci Dumnezeu ne învaţă să luăm atitudine faţă de aceaste practici. Pe cînd ei vor să facă legi care să-i apere precum „Legea antidiscriminare”, şi nu numai să-i apere pe ei, ci chiar ca să-i poată pune la puşcărie pe cei ce îi vor.

Mă bucură totuşi că în Marea Britanie sunt oameni care  se opun acestor lucruri, şi aceasta a stîrnit un scandal în parlamentul ţării. Noi ca naţiune şi ca creştini trebiue să ne opunem acestui mare rău care infectează societatea de astăzi  ca să trăim bine şi frumos.

7 responses to “Homosexualii desfigurează capodoperele clasice şi istoria

 1. Gute Arbeit hier! Gute Inhalte.

 2. Sunt oameni care pur si simplu asta simt – atractie fata de persoanele de acelasi sex. Ar trebui in primul rand sa oferiti o explicatie pentru acest lucru (de ce se intampla? cum a permis Dumnezeu sa se intample acest lucru?) si apoi sa le explicati in ce mod vor fi pedepsit (ceea ce e oricum inutil pentru ei).

 3. Dumnezeu nu permite, acest lucru este o urîciune înaintea Lui şi acest lucru îl găsim scris atît în Vechiul Testament , cît şi în Noul Testament. Este păcat şi nu tot ce crede omul că e bine pentru el, e permis şi e după voia lui Dumnezeu. Păcat că oamenii nu realizează acest lucru şi mai ales nu realizează că aceasta va aduce cu sine consecinţe foarte grave , atît pentru individualitate, cît şi pentru societate !Este alegerea omului să se întîmple aşa, nu este o îngăduinţă a lui Dumnezeu. Omul este cel care alege să asculte sau nu de Dumnezeu.

 4. homosexualitatea este numită de Biblie -un obicei urât . Asta este – un lucru scârbos . şi aşa va rămâne , indiferent cum va fi prezentat .

 5. Nu stiu daca forma de viata primitiva care a scris pe acest blog este femela sau mascul…dar este batuta rau de tot in cap.in primul rand este blasfemie sa vb in numle Providentei si sa ceri condamnarea la moarte a unor suflete nevinovate care doar se iubesc.Daca de la Dumnezeu al tau vin toate,atunci cred ca are El un motiv sa-i lasa asa.AA si apropo…violatorilor,criminalilor in serie si voua(homofobilor)ar trebui sa fiti condamnati la moarte TOTI. Ce Dumnezeu este ala care cere Moarte tuturor copiilor Lui, care se iubesc intre ei si ata?Cu tot respectul pe care nu vi-l port…Dumnezeul in care cred eu…reprezinta iubirea si nu pedeapsa pt.cei care se iubesc intre ei.In caz ca Biblia spune(desi ma indoiesc foarte)ca ar trebui ca oamenii(fie ei prosti si asa)sa se omoare intre ei doar pt ca se iubesc si nu se mai razboiesc….atunci nu exista Dumnezeu si nu avem de ce ne teme
  Comentariu din partea tuturor celor care pun pret atat pe iubire….cat si pe libertate.

 6. Dragă Mihaela, în primul rînd este un comentariu cu atac direct la persoana şi dacă se va mai repeta nu-ţi voi mai aproba comentariul! În al doilea rînd am analizat lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu,lucruri pe care ni le prezintă Dumnezeu în Sfînta Scriptură. Ţi-aş sugera să studiezi Biblia ca să-L cunoşti pe Dumnezeul adevărat, care sigur că este dragoste şi nimeni nu neagă acest lucru. Dar Dumnezeu este şi Unul drept care pedepseşte păcatul şi-i dă omului posibilitatea să se pocăiască , întorcîndu-se de la faptele lui murdare în dragostea Lui.

 7. Alexandru Curbet

  petnru mihaela ,
  vorbeşti de respect -dar nu- l arăţi .
  Ar fi corect să aduci argumente , aşa cum a făcut autorul articolului . Nu doar să arunci cu vorbe urâte .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s