Michael Jackson şi consecinţele nemulţumirii

       6Site-ul www.vesti.ru transmite ştirea că „regele muzicii pop”, Michael Jackson,  ” începe ” să moară. El suferă de o boală genetică care i-a luat jumătate din vedere. În afară de aceasta , el are nevoie de o operaţie de transplant de plamîni.  „Artistul a fost remarcat în Las Vegas purtând o pijama, o perucă, o mască de chirurg pe faţă şi o şapcă  pe cap, fiind aşezat într-un scaun cu rotile, în timp ce un îngrijitor îl împingea pe străzi” , informează ContactMusic.com. ” Cei care l-au surprins într-un cărucior cu rotile, afirmă că arăta atît de  slabit că abia de mai putea vorbi. Despre sănătatea şubredă a interpretului vorbeşte biograful său, în publicaţia britanică  ” The Sun” , care susţine că  vederea sa a scăzut la ochiul drept cu 95%. Acum e la vîrsta de 50 de ani şi suferă de o infecţie  acută a pielii  cauzată de stafilococul aureus meticilino rezistent, o afecţiune ce ameninţă să-i mănânce, la propriu, carnea .Infecţia s-a răspîndit în tot organismul, iar antibioticele uzuale nu mai au nici un efect asupra cîntăreţului care a trecut prin zeci de operaţii estetice de-a lungul anilor.michael-jackson-main

Iată cam acestea sunt consecinţele nemulţumirii cu aspectul fizic!!!. Din dorinţa de a arăta altfel, mai frumos, mai atractiv, omul ajunge să rişte chiar cu propria sănătate, nemaivorbind de banii numeroşi pe care îi investeşte pentru aceasta. Dar oare Dumnezeu ne vrea aşa? Oare nu ne-a creat El foarte buni, aşa cum afirmă El în Psalmi , capitolul 139:13-14:

” Tu mi-ai întocmit rărunchii, Tu m-ai ţesut în pîntecele mamei mele, Te laud că sunt o făptură atît de minunată. Minunate sunt lucrările Tale şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!”.  Dumnezeu ne-a creat minunaţi, foarte buni ,aşa cum a fost întreaga Lui creaţie, foarte bună şi noi azi vedem că este foarte bună. Dacă suntem nişte făpturi minunate, mai este ceva de corectat la noi , mai poate face cineva ceva atît de perfect ca Dumnezeu?  Observăm din spusele lui David care este şi autorul acestui psalm, două lucruri:

1. Trebuie să realizăm că suntem minunaţi , pentru că aşa am fost creaţi.  Nu trebuie să ne autocriticăm sau inventăm nişte complexe, ci să conştientizăm că suntem foarte buni.

2.Trebuie să avem o atitudine de mulţumire şi de laudă la adresa lui Dumnezeu. David L-a lăudat pe Dumnezeu pentru aspectul fizic pe care îl are şi -I mulţumeşte, apreciază lucrarea lui Dumnezeu, n-o detestă , n-o urăşte, zicînd că „nu-mi place forma feţei sau a nasului , sau lungimea picioarelor, etc” .  Sufletul său , fiind într-o stare de mulţumire, este apt să vadă bine  cît de minunat l-a creat Dumnezeu. Aceeaşi atitudine ne cere Dumnezeu s-o avem şi noi,  multumire_9să fim mulţumitori de noi înşine şi să nu căutăm să modificăm aspectul nostru doar pentru că avem nişte  „mofturi” . Mai degrabă să tindem să ne modificăm interiorul nostru care este mult mai important şi de care atîrnă viaţa şi viitorul nostru, că să se poată bucura cei din jur de felul cum suntem , nu de felul cum arătăm.

Reclame

10 responses to “Michael Jackson şi consecinţele nemulţumirii

 1. sunt deacord cu faptul că suntem frumoşi la chip , doar că răul din interior ne urâţeşte .
  Dumnezeu se uită la inima oamenilor , pe când oamenii la exterior .Este bine să învăţăm să apreciem caracterele frumoase .

 2. Adrian & Violeta Blajinschi

  Da, tragic… chiar nu demult am privit un fragment din alergare, un fragment dintr-o emisiune care spunea ca daca vrei sa iti schimbi caracterul trebuie sa te schimbi in exterior! Prostii!!! Iata consecintele! Te uiti la multi artisti si iti vine sa fii ca ei, dar ei, dar iata care e sfirsitul lor. Multumesc lui Dumnezeu cum ne-a creat, caci suntem asa cum ne doreste El. Mai ales ca El priveste la inima si adevarata frumusete a omului se vede din inima!

 3. cred ca michael chear dc a murit va ramane in sufletele noastre orce sar intampla .este un om extraodinar si pot sp ca niciodata nu o sa mai gasim un om ca el.dumnezel sal ierte:((

 4. Ce a facut Michael Jackson in afara de a abuza copiii mici?

 5. MICHAEL YOU NAT ALONE I LOVE YOU MORE,,SI-TI MULTUMESC CA AM AVUT BINECUVINTAREA DE A PASI CU TINE ODATA PE ACEST PAMINT PE CARE TU AI INCERCAT SI AI STRIGAT SA-L SALVAM SI SA-L VINDECAM AI ALINAT SUFLETELE CHINUITE SI INOCENTE,DUMNEZEU SA TE BINECUVITEZE INGER NOBIL SI CURAT…IAR CEI DE SUS CESI DAU CU PAREREA AR TREBUI SA VA FIE RUSINE CEI CU CARACTERUL VOSTRU LA-TI RANIT PE ACEST INGER INCEARCA SA CUNOSTI PERSONA SI MAI APOI SA-O JUDECI ,,MICHAEL ERA/ESTE FRUMOS CA UN INGER MULTE POZE DINACESTEA SUNT TRUCURI DE FOTO PT A VINDE SI A BLASFEMIA,, RUSINE,, INCA ODATA, ERIK ,, ,,ADRIAN/VIOLETA,, NICI NUMI MAI GASESC CUVINTE CA VOI SUNT,, MULTI,, DAR CA,, NOI,, SUNT SI MAI MULTI

 6. Pentru răposatul Michael, nu mai are nici o însemnătate ce vorbim noi, căci aceasta nu-l poate afecta, pentrucă el acum fie că se chinuie în Locuinţa Morţilor, fie că este în Împărăţia lui Dumnezeu, în caz că s-a pocăit, ca şi orice om muritor. Dar pentru noi are importanţă ca să învăţăm lecţii din greşelile altora potrivit cu proverbul: ” Cel înţelept învăţă din greşelile altora, cel nebun din greşelile proprii.”

 7. BAI OAMENI BUNI VOI ASTE CE DATI,POVETE PE AICI,,AVETI O PROB..REALMENTE MICHAEL,PINA LA URMA NU TREBUIE SA-SE JUSTIFICE IN FATA NIMANUI E TREABA LUI CE SA FACUT CUM SI CAT E CORPUL LUI,,NEA DARUIT MUZICA DE CALITATE CONCERTE NEMAIVAZUTE ,,A FACUT ACTE DE BINEFACERE ,,VOI ASTE SFATOSI CE ATI REALIZAT CE ATI IMPARTIT DIN BUNUL VOSTRU CU SEMENI VOSTRI,,STITI DOAR SA VB AIUREA CHIAR CREDETI CA ACELE POZE SUNT REALE POATE SUNT TRUCATE VATI INTREBAT,,SUNTETI ORIBILI LA SUFLET,,,MICHAEL ESTE CEL MAI FRUMOS BARBAT,,DAR VOI NU VA UITATI UNDE TREBUIE,,,IN TABLOIDE NU ESTE ADEVARUL IN NICIUNCAZ,,,RUSINE

 8. bai voi va auziti

 9. ZEII NU MOR!… (ETERNUL TRIBUT)

  DRAGI PRIETENI DE PRETUTINDENI,
  Acum, în Ajun de Mare Sărbătoare, permiteţi-mi să vă rog să ne unim gîndurile într-unul singur, GÂND DE SLAVĂ, pe care să-l închinăm BUCURIEI de a avea ŞANSA IERTĂRII.
  … Şi astfel, să fim pregătiţi ORICÂND să putem răspunde PREZENT întrebării:
  WILL YOU BE THERE?! (VEI FI ACOLO?!)

  OPRIŢI-VĂ, DECI, O CLIPĂ!..
  RIDICAŢI PRIVIREA CĂTRE CER ŞI LĂSAŢI SUFLETUL SĂ ASCULTE ACEASTĂ MELODIE DUMNEZEIASCĂ, PENTRU A SE HRĂNI CU LINIŞTE, PACE, ÎNŢELEPCIUNE, IERTARE…
  … ŞI „MARELE HAR” SĂ VĂ POARTE PAŞII PE CALEA CĂTRE LUMINĂ.

  IAR DACĂ PĂCATELE SUNT MULTE ŞI GRELE, ŞI SIMŢIŢI NEVOIA SĂ VĂ PLECAŢI GENUNCHII ŞI SĂ VĂ ÎMPREUNAŢI MÂINILE ÎN SEMN DE RUGĂCIUNE, SĂ O FACEŢI SINCER ŞI CU INIMA DESCHISĂ.
  …DUMNEZEU NE VREA COPIII LUI, INDIFERENT DIN CE COLŢ AL LUMII AM VENI, SAU CE LIMBĂ AM VORBI.
  PENTRU CĂ…
  DUMNEZEU LUCREAZĂ PENTRU OAMENI PRIN OAMENI.

  … Şi înzestraţi cu CREDINŢĂ…şi înarmaţi cu ÎNŢELEPCIUNE,SĂ „URCĂM PAS CU PAS” CELE 9 TREPTE ALE „HARULUI DIVIN”.

  De mă iubeşti, atunci, fii pavăză şi vamă
  Şi spune cu tărie un ADEVĂR nespus
  Şi soră-mi fii, sau frate, iubită. Poate Mamă!…
  Dar mai presus de toate, vorbeşte-mi de IISUS!

  … PRIN EXEMPLUL LUI, SĂ LEPĂDĂM, UNUL CÂTE UNUL, PĂCATELE LUMEŞTI ŞI SĂ NE ÎMBRĂCĂM CU PURITATE.

  TREAPTA I:
  SE AUD GLASURI ÎNGEREŞTI IAR PACEA DIVINĂ NE ÎNFĂŞOARĂ TRUPURILE, OCROTINDU-LE:

  TREAPTA A II-A:
  …ŞI ARMELE SĂ TACĂ!… ŞI TOBELE VESTEASCĂ „NOII ZORI”. IAR PANA SĂ SCRIE ETERNITATEA!…

  TREAPTA A III-A:
  BUCURIA ŞI BUNĂTATEA SĂ FACĂ ÎNCONJURUL LUMII:


  TREAPTA A – IV -A
  E O TREAPTĂ SPRE LUMINĂ. DRUMUL ESTE OBOSITOR, DAR VOINŢA NE VINE ÎN AJUTOR:

  TREAPTA A – IV – A
  VOCEA E TUNET… DAR MERGEM MAI DEPARTE. PĂCATELE-S MAI PUŢINE, DAR CĂPĂTĂM, ÎN SCHIMB, PUTERE…

  TREAPTA A VI -A:
  SUNTEM ISPITIŢI SĂ PRIVIM ÎNAPOI!… DAR HOTĂRÎREA ÎŞI FACE LOC ÎNTR-UN COLŢIŞOR AL INIMII!… ŞI URCĂM TREAPTA URMĂTOARE.

  TREAPTA A VII – A:
  CELE ŞAPTE CERURI NI SE DESCHID. SUNTEM APROAPE DE CAPĂT. IUBIREA, DRAGOSTEA, ÎNŢELEPCIUNEA VIN SĂ MAI SPELE DIN PĂCATE ŞI SĂ ÎNTREGEASCĂ DIVINUL DIN NOI. SĂ LE PURTĂM CU CINSTE ŞI PIOŞENIE.

  TREAPTA A VIII – A:
  SUNTEM APROAPE DE LUMINĂ. SĂ AVEM CURAJUL SĂ PRIVIM PESTE PĂMÎNT… SĂ-I VEDEM RĂNILE PE CARE I LE-AM PRICINUIT PRIN INCONŞTIENŢA NOASTRĂ. SĂ AVEM CURAJUL SĂ NE RECUNOAŞTEM ŞI ACEST MARE PĂCAT PRIN CĂINŢĂ. SĂ ADUCEM O RUGĂ PENTRU A NE RECĂPĂTA BUNĂTATEA ŞI IERTAREA. ŞI SĂ MAI AVEM CURAJUL SĂ NE PRIVIM PROPRIILE RĂNI, FĂCUTE ORI DE CÎTE ORI AM DORIT SĂ RĂNIM UN SEMEN. DAR MAI ALES, SĂ AVEM CURAJUL SĂ NE OPRIM SĂ FIM SATANICI.

  AŞA CUM SUNTEM ÎNDEMNAŢI ÎN PILDA „IUBEŞTE-ŢI APROAPELE, CA PE TINE ÎNSUŢI!”…
  ŞI CÎT ADEVĂR…
  NUMAI AŞA NE PUTEM ÎNĂLŢA SPIRITUL.

  TREAPTA A IX-A:
  LA ULTIMA TREAPTĂ AJUNG NUMAI ACEIA CARE „AU URCAT CU SMERENIE ŞI IERTARE GOLGOTA”, PURTÎNDU-ŞI CU DEMNITATE CRUCEA. EI SUNT ALEŞII DOMNULUI. EI SUNT PAZNICI DIVINI. ŞI NE DĂRUIESC DRAGOSTE… ŞI IERTARE… ŞI NE PRIVESC CU ÎNGĂDUINŢĂ. ŞI SE ROAGĂ PTR IERTAREA PĂCATELOR NOASTRE. ŞI NU-I MAI ATING PIETRELE!… ŞI NU-I MAI DOR VORBELE!… ŞI NU MAI VOR BOGĂŢII!…

  DE CE?
  PENTRU CĂ TOATE ACESTEA NU SUNT DECÂT DEŞERTĂCIUNI ALE LUTULUI.
  ŞI DE-AR MAI FI, TOTUŞI CEVA CARE SĂ LE ÎNGREUNEZE ARIPILE, NELĂĂSÂNDU-I SĂ SE DESPRINDĂ, ACEST „CEVA” SUNT DOAR LACRIMILE SINCERE ŞI PLINE DE DURERE…
  ALE CUI?
  ALE CELOR CARE SUFERĂ CU ADEVĂRAT.
  ………………………..
  ŞI PENTRU CA ZBORUL SĂ LE FIE LIN, IAR CERCUL SĂ SE POATĂ ÎNCHIDE, AR TREBUI CA SECUREA RĂZBOIULUI SĂ FIE BINE ÎNGROPATĂ, ZÎMBETUL SĂ IA LOCUL LACRIMILOR,IAR ISTORIA PĂMÎNTULUI SĂ-ŞI ÎNTOARCĂ O NOUĂ FILĂ, CĂTRE UN MÂINE FĂRĂ SUFERINŢĂ …
  IAR ACELORA PE CARE ÎI IUBIM SĂ NU LE MAI GREŞIM, UCIGÂNDU-LE VISUL.

  ŞI PĂCĂTUINDU-LE ÎNCĂ O DATĂ. SĂ NU-I MAI ŢINEM LEGAŢI DE PĂMÂNT CU EGOISMUL IUBIRII NOASTRE. ŞI SĂ LE DĂM LIBERTATEA SPRE LUMINĂ CA SĂ NE POATĂ SPUNE ÎMPĂCAŢI:
  „ŞI DACĂ TOATE S-OR PLINI
  ŞI TOATE-OR FI LA LOCUL LOR
  SĂ NU MAI PLECI PE CĂI PUSTII.
  SĂ NU MAI SPU NICICÂND „MI-E DOR!”

  SĂ ÎNVĂŢĂM, DECI, SĂ LE ACORDĂM IUBIRE, RESPECTÂNDU-LE HARUL.
  DE CE?
  PENTRU CĂ… ZEII NU MOR!..


  ……………………………………..
  CU SINCERĂ PRIETENIE, maria c.

  P.S. TOŢI ACEIA CARE AŢI AVUT RĂBDARE SĂ CITIŢI PÎNĂ LA CAPĂT, MULŢUMESC!

 10. Din cîte vedem şi zeii mor (dacă îl ai în vedere pe Michael).
  UNICUL care nu moare este Domnul Isus Hristos, care a murit, dar apoi a înviat şi stă la dreapta Tatălui în vecii vecilor. EL a înviat pentru ca noi să credem în EL şi să intrăm în Împărăţia Tatălui.
  Nu ştiu dacă Michel s-a pocăit ca să intre în Împărăţia lui Dumnezeu, dar tu şi eu o putem face chiar acum, atît cît suntem vii mai este şansă, pentru că după moarte pocăinţă nu mai este.

  În ceea ce priveşte divinizarea lui Michael …… cred că adie a idolatrie, păcat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s