CUPA OPEN TAEKWON-DO CĂLĂRAŞI

Ieri, 1 februarie în or. Călăraşi s-a desfăşurat CUPA OPEN TAEKWON-DO organizată de clubul de taekwon-do „Dunamis”.  La această competiţie au participat în jur de 200 de sportivi  dscn0057veniţi din raioanele : Chişinău, Străşeni, Teleneşti, Cahul , Rezina, Călăraşi, Ungheni , din cluburile:  „Stolas Leucas„, „Elohim„, „Dinamic”, „Adonai”,Nikao”, „Dunamis„. Competiţia s-a desfăşurat sub genericul „Stop avort!” pentru că să accentuăm încă o dată  importanţa vieţii umane. La competiţie  i-am avut ca şi oaspeţi pe : primarul or. Călăraşi, Nicolae Melnic, care s-a implicat foarte mult în organizarea şi desfăşurarea acestei competiţii şi care a venit cu un cuvînt de salut şi a urat succes echipelor , dar mai ales echipei din Călăraşi, D-na Valentina Podbeglîi, specialist principal în problemele tineretului şi sportului , care a vorbit despre colaborarea strînsă  şi frumoasă pe care o are clubul „Dunamis” şi primăria oraşului, a salutat sportivii participanţi . dscn0066Deasemenea am avut-o ca invitată şi pe d-na Galina Sîrbu, medic la spitalul  din Călăraşi care a atenţionat asupra pericolului avortului dscn0067şi a îndemnat tinerii (şi nu doar ) să se gîndească mult înainte de a face avort.  Din punct de vedere biblic, problema avortului şi cum este el privit de Dumnezeu , a fost abordată în mesajul d-lui Dorel Ieseanu, păstor la biserica „Învierea şi viaţa” din Călăraşi, dscn0068care a vorbit despre preţul nespus de mare pe care-l pune Dumnezeu pe viaţa omului  pe care  „El l-a întocmit şi i-a ţesut rărunchii încă din pîntecele mamei” şi care este un susţinător activ al taekwon-do-ului şi căruia îi mulţumim nespus de mult.

  Competiţia a început cu compartimentul TUL, în care sportivii au demonstrat măiestria tehnică.dscn0092

Partea a doua a zilei s-a concentrat la compartimentul SPARING. Au fost lupte frumoase atît la categoria sparing masculin , 101_2747cît şi la cel femenin.101_27491

La finele competiţiei  s-a făcut premierea cu diplome de gradul I,II,III,  medalii de gradele respective şi cupe . Astfel  clasamentul general a fost următorul:  cupa de gradul I a fost obţinută de  clubul” Stolas Leucas„, cupa de gradul II au luat 2 echipe: clubul ” Nikao” şi clubul „Elohim”  şi  cupa dscn0111de gradul III-clubul „Dunamis”.

101_2742Vrem să mulţumim tuturor care s-au implicat în  organizarea şi desfăşurarea competiţiei, precum şi sportivilor care au venit să participe, părinţilor  şi, nu în cele din urmă , antrenorilor care  depun eforturi maxime pentru dezvoltarea fizică şi morală a copiilor.

3 responses to “CUPA OPEN TAEKWON-DO CĂLĂRAŞI

  1. a fost o competitie foarte frumoasa. Felicit organizatorii aceste competitii

  2. am zis eu că Dunamis sunt cei mai buni şi am avut dreptate!!!
    A fost o competiţie frumoasă . Centurile mari din toată federaţia au arătat un nivel destul de ridicat .Felicitări .

  3. multumim organizatorilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s